Ενδέκατο Citizens Energy Forum - Δουβλίνο, 12-13 Σεπτεμβρίου

Το Citizens’ Energy Forum ιδρύθηκε το 2008 και συνεδριάζει ετησίως για να διερευνήσει τις προοπτικές και το ρόλο των καταναλωτών στην ενεργειακή αγορά της ΕΕ. Όπως και πέρυσι, η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με την Επιτροπή Κανονισμού για τις Ρυθμιστικές Υπηρεσίες (CRU), την ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή ενέργειας και νερού της Ιρλανδίας.


Το φόρουμ θα επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί μια δίκαιη και χωρίς αποκλεισμούς μετάβαση στην ενέργεια για όλους και θα συζητηθεί ο ρόλος των καταναλωτών στην μεταβαλλόμενη αγορά ενέργειας, καθώς και η ικανότητά τους να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Άλλα θέματα που πρέπει να συζητηθούν αφορούν τη βιώσιμη χρηματοδότηση για την ενεργειακή απόδοση και την παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τον τρόπο με τον οποίο οι ευάλωτοι καταναλωτές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια πιο αποτελεσματική και ευέλικτη αγορά ενέργειας.

Η προσέλευση σε εκδηλώσεις γίνεται μόνο με πρόσκληση, αλλά οι συνεδριάσεις της Ολομέλειας θα προβάλλονται μέσω διαδικτύου.

Ημέρες Διεξαγωγής 12 - 13 Σεπτεμβρίου 2019, Δουβλίνο Ιρλανδία

Για live παρακολούθηση (Webstreaming)

1st day (12/09/2019)
2nd day (13/09/2019)

Πηγή Φωτογραφίας : https://ec.europa.eu

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φωτοβολταϊκά και «όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε» (του Α.Δημητρίου)

Η αναφορά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μεταλιγνιτική Περίοδο και τη Δυτική Μακεδονία

ΥΠΕΝ : Συμφωνία για βιώσιμη λύση στα ζητήματα των τηλεθερμάνσεων στη Δυτική Μακεδονία